Over ons

Justenterit.nl is een initiatief van ICT Valley. Van de Provincie Utrecht en Gemeente Veenendaal heeft ICT Valley subsidie ontvangen om personeel te werven en openstaande vacatures te vervullen. Het succes van ICT-bedrijven staat of valt met de beschikbaarheid van gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. Daarom starten we een campagne om potentiĆ«le werknemers buiten de ICT-sector ‘fit for the job’ te maken. Met een online test brengen we in kaart hoe je ervoor staat. Daarna kun je contact opnemen om je mogelijkheden te bespreken. De campagne is ontwikkeld met leden van ICT Valley, de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) en de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN). 

Meer weten over ICT Valley?

Centraal bij ICT Valley staat de samenwerking in de ICT-sector in de regio Foodvalley. De sector bestaat uit ICT-bedrijven, onderwijsinstellingen en natuurlijk alle ICT-professionals die nu in de sector werken.

Wij streven naar het verbinden van al deze netwerken om onder andere kennisuitwisseling te versterken. Naast het online webportal voor alle betrokkenen in de regio Foodvalley, organiseert ICT Valley ook evenementen waar belangstellenden elkaar kunnen ontmoeten en nieuwe samenwerkingsverbanden kunnen starten.

Leden ICT Valley

×

 

Hallo! Hoe kan ik je helpen?

× Stuur Merel een appje!